perjantai 3. tammikuuta 2014

Uintikrääsää, wohoo!

Joulu tuli ja meni, ja blogi on ollut kaikkien aikojen pahimmassa koomassa. Pahoittelut! Treenit on kuitenkin jatkuneet, ja hyvät juoksusäät ovat mahdollistaneet lenkkipolkujen ahkeran kulutuksen joulunakin.

Joulupukki oli selkeästi myös perillä tarpeistani, sillä tontut kantoivat mahtavaa uintikrääsää tullessaan! Ensinnäkin sain pullarit ja lättärit. Kyllä nyt kelpaa polskia! Olen testaillut niitä nyt pari kertaa, ja tuntuu siltä että scullingin lisäksi on tosi hyödyllistä uida niillä liikeratoja kehittäen. Valmentajakin kommetoi, että olen nyt ihan pro kun mulla on altaalle mukana oma varustekassi :D


Toinen mahtilahja, joka on omiaan juuri tuollaisiin pitkiin tekniikkatreeneihin piristykseksi, on Sonyn vedenkestävä mp3-soitin! Ihan huikea kapistus! Itselleni kävi joulun alla käsky uimavalmentajalta uida vähintään kerran viikossa kokonainen kilometri putkeen hitaasti pysähtymättä kertaakaan, mikä on muuten ihan mielettömän tylsää. Eipä ole enää, kun poppi raikaa korvissa!

3 kommenttia:

  1. Minkälaisia teidän uintitreenit yleensä on? Tai siis jos viitsit kertoa vähän tarkemmin... :) Teettekö minkälaisia tekniikkaharjoitteita? Ja saatteko valmentajalta jotain uintiohjelmia, joiden mukaan voitte sitten uida itsenäisesti vai vain jotain "ylimalkaisia" ohjeita, että mitä kannattaisi tehdä? Montako kertaa viikossa teillä on uintitreenit ja montako kertaa valmentaja suosittelisi käymään itsenäisesti uimassa ohjattujen treenien lisäksi?

    Entäs muut lajit? Montako kertaa viikossa teillä on normaalisti mitäkin (ohjattuja) treenejä?

    Kiva blogi teillä muuten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä, yritän kirjoitella lähiaikoina tarkemmin uintitreeneistä! Muista treeneistä voit vilkaista ensi hätään HeiaHeia-feediani, mutta voisin yrittää myös koostaa taas jonkun normiviikko-postauksen. Ja kiitos! :)

      Poista
    2. Joo, tehkää ihmeessä normiviikko- ja uintitreenipostaukset. :)

      Poista