maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikon treenit: paljon virtaa -> ei niin paljon virtaa

Jeppjepp, onneksi olin täynnä energiaa lähdössä uuteen viikkoon, nimittäin treenasin sitten vahingossa maanantaina sellaiset nelisen tuntia... whoops! Piti mennä aamulla uimaan, mutten jaksanut herätä ajoissa. Tästä itseeni tuskastuneena lykkäsin läppärin reppuun ja lähdin pyörällä töihin! Työmatkaan meni n. 25 min (ihmettelin matkalla kuinka hienoa Pikku Huopalahdessa on, miksi en tiennyt tätä?), ja pyöräilin luonnollisesti takaisinkin. Sitten kunnon CE ja miekkailutreenien koko paketti: nopeustreeni, pariharjoittelua, opareita, vapaamiekkailua ja vähän liikkuvuutta. Juuri kun olin lähdössä kotiin yksi maajoukkuetytöistä (ainut paikalla) kysyi tuunko vielä loppuverraamaan. Sitten hölkkäiltiin ympäri kisistä vielä hyvä tovi, ja venyteltiin vähän. Tuli sitten vietettyä kisiksellä n. kolme ja puoli tuntia. Thank god for Gainomax! Lisäksi en missään vaiheessa ehtinyt käydä täyttämässä vesipulloa, joten join ihan liian vähän treenin aikana... loppuilta menikin siis nestetankkauksen parissa.

Koko viikko meni taas sellaisissa merkeissä, etten kerta kaikkiaan ehtinyt nukkua tarpeeksi... Nyt voin jo kertoa syynkin, eli kun mun normielämään vielä yhdistää polttarivalmistelut, niin tekemistä riitti. Vaikka olinkin onnistuneesti delegoinut osa-aluevastuita, oli silti kokonaisvastuu ja kaikki langat mun käsissä. Niinpä kalenterissa luki sunnuntai-illalle "NUKU", ja niinpä sammuin kuin kynttilä heti pronssipelin jälkeen ja nukuin seuraavat 11h. Onnistuin kuitenkin toistaiseksi pitää flunssan loitolla vaikka alkuviikosta olikin vähän outoja oloja, vedin koko loppuviikon kolminkertaista annosta normaalia laadukkaampia vitamiinejä :) Joka tapauksessa sain viikkoon mahdutettua myös pari salilta kotiin kävelyä, pointsit itselleni siitä.



Perjantain ratsastustunti oli siirretty pikkukentälle, koska isoa kenttää valmisteltiin viikonlopun kisoja varten, ja niinpä roudattiin sinne vain kaksi estettä, okseri ja pysty. Näitä sitten tultiin alun puomi- pysty-puomi verryttelyn jälkeen kahdeksikkona niin että pysty hypättiin vinoon, ja näitä kahta Essi sitten nosti, nosti ja nosti, kunnes molemmat oli 110cm. Mulla oli ratsuna Konrad 7v, jonka laukan onnistuin saamaan paljon terävämmäksi kuin viimeksi, ja joka urheaan ja ennakkoluulottomaan tyyliinsä kampesi itsensä esteiden yli. Arvostan sen hevosen asennetta! Viimeinen hyppy okserille oli sen verran hyvä, että heppakin pukitti silkasta ilosta, ja sai siitä vielä taputukset päälle :)

Viikonloppu sujuikin sitten Ansku-teemoissa, minkä jälkeen ryntäsin vielä uintitreeneihin, jotka menivätkin yllättävän pirteällä meiningillä varmasti lauantain porkkanakakku-luksusbrunssi-yms tankkausten voimasta. Ei kun seuraavaa viikkoa ja kisoja kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti