perjantai 3. toukokuuta 2013

Kisakausi lähestyy

Kesä lähestyy vihdoinkin, ja urheilijallehan se tarkoittaa sitä että kisakausi lähestyy. Viisiottelukisoja on meidän tasolla vähän nihkeästi tarjolla, joten ollaan vähän monipuolistettu kisakalenteria, jotta haasteita riittäisi. Tältä näyttää ainakin mun suunnitelmat:

8.5 Valtsikan kymppi, jos ne nyt ikinä saa aikaan päättää missä juostaan ja mihin aikaan. Tarkoitus olisi ottaa tämä vähän pidempänä lenkkinä ja ei ihan löntystelytempoon, olen juossut kympin kerran aiemmin vuonna 2009, ja silloin aika oli n. 52min. Pitäisiköhän ottaa aikatavoitteeksi 50min? Tosin sairastelu vähän sotki valmistautumista, mutta kyllähän talven treeneillä tuosta pitäisi selvitä.
Kuva
26.5 Viisiottelukisat, joissa tällä kertaa todella on kaikki viisi lajia! Esteratsastus vedetään meidän ratsastustuntien yhteydessä ja muut lajit sitten sunnuntaina, ensin miekkailu, sitten uinti ja viimeiseksi CE, joka siis toivottavasti vedetään niin kuin oikeissa kisoissa, eli takaa-ajona. Kiva päästä koettamaan tuota formaattia! Tavoitteena parantaa kaikissa lajeissa edellisistä harjoituskisoista, omat toiveeni ovat korkealla varsinkin uinnin suhteen.

24.8 Helsinki City Triathlon. Taas yksi pähkähullu idea, jota ajateltiin lähteä toteuttamaan! Matkat on niin pienet että siihen voi mennä ihan amatööritkin, ja sitä paitsi kun siinä on 300m uinti ja 3km juoksu niin sehän käy melkein harjoituskisasta meille, vaan pieni pyörälenkki siihen väliin.

31.8 Midnight run. Tämä on vielä vähän arvoitus, mutta kovasti haluaisin vihdoinkin päästä tähän kehuttuun tapahtumaan. Tavoitteeksi voisi ottaa parantaa aikaa valtsikan kympiltä, jos molempiin pääsen.
Radan kävelyä viisiottelu SM-istä parin vuoden takaa. Kuva täältä.
28-29.9 SM:ät! Kauden päätavoite. Täällä pitäisi jo olla omissa suorituksissa jotain tasoa, ainakin omat ennätykset pitää rikkoa kaikissa lajeissa. Huomatkaa uusi päivämäärä jos olitte aikeissa tulla kannustamaan!

Onko ehdotuksia joistain muista haasteista tai must-see tapahtumista joihin meidän ehdottomasti tulisi ottaa osaa? Kuten ehkä olette huomanneet, niin ollaan vähän yllytyshulluja, kaikki ehdotukset siis ovat tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti